Winter...NEJ...Beach 2010!!!

Yeees!

Tidigare har ni kunnat läsa om min tårtjogging, yogamatta och pilatesboll hit och dit. MEN NU!!! Nu har jag nog kommit på världens smartaste, mest effektiva, absolut gratis och givande träningsform!

Tänk dig en jobbdag 10-19.15. Allt du vill är att komma hem och lägga dig framför tv:n och kolla på "Skånefruar" eller snabbt hem för att uppdatera din facebook-status och se vem som hade den snyggaste outfiten i bloggvärlden för dagen. (fniss)
Du har inte en tanke på att träna, för du har varken tiden, orken eller lusten när du kommit hem och har andats ut i soffan.  

EXAKT HÄR kommer min idé in i bilden.
Numera när jag inte orkar cykla och istället tar bussen in till stan på morgonen, så tar jag inte med mig tillräckligt med pengar för att kunna ta mig hem hahaha. Nej nej nej. Istället tar jag med mig mina löparpjucks, träningskläder och ett helvetes jävla glatt humör. För när klockan sedan slår kvart över sju på kvällen så är det bara att svida om och sen kvittar det om du har orken, lusten eller tiden att motionera. Du har nämligen inget val! Moahaha!!! Var får jag alla idéer ifrån.

Har sprungit hem ett par gånger nu de senaste veckorna och det känns fantastiskt.
Amen.   





Dagens må-bra: Tvångsträning 

OBS! Personen ifråga tittar egentligen inte på Skånefruar eller är inne på facebook om kvällarna. Det skrev jag bara för att ungdomar i samma sits ska kunna känna igen sig i vardagen.

-

Om någon skulle be mig nämna en låt som går in i själen och flyger in i hjärtat på mig, skulle jag förmodligen spela den här melodin. Den är helt underbar.







kalla kårar

Höll på att trilla i havet av panik när jag promenixade fridfullt på bryggan i helgen. När fan började man se illrar springa omkring och härja i Västra Hamnen? fyyy säger jag! Men det är väl bara o vänja sig vid mysiga (not so much) djur inför vad som komma skall, I guess! Huuu!



Nu har jag betalat räkningar och sett idol. Det är ungefär vad man hinner med om kvällen innan det är dags att knyta sig.

Åja. Lite fin musik hinns det alltid med också.
Fast denna låt platsar inte här med äckel-illern så den får ni åtnjuta i nästa inlägg.

Go Afton!

Imorgon är det äntligen Måndag.

Det är så mycket jag vill hinna med. Till exempel att skriva här lite oftare. Dock är tiden ganska knapp för tillfälligt känns det som. Mycket som ska knåpas ihop på samma luckor mm.

I helgen kom Martin hem. Det firades med vin, fika, lunch, ost, choklad och gott. Där imellan jobbade jag hela helgen med ett årsjubileum och allt vad det innebar på jobb. Phew. Har varit stressigt men samtidigt kul när det händer grejer.

Nu är det söndagkväll och jag är antagligen relativt ensam om att pusta ut så här dan före dagen då en ny vecka börjar. Imorgon är det måndag. En ledig måndag.







Hoppas ni haft en fin helg alla mina vänner. Alla som jag känner. Alla som jag önskar att jag hann med lite bättre just nu. Sänder iväg lite kärlek till er alla så här via detta moderna kommunikationsmedel. Kommer ni ihåg när vi var små och man ringde varandra och pratade en sisådär en och en halv timme? Var finns denna tid idag. Nåja. Jag är tacksam över att ni finns och det är faktiskt väldigt kul att hålla koll på er flesta i era bloggar!

Teknikens under.
Brak och dunder!  
Skål!

Dagens må-bra:
Ost, vin och choklad.

Ps. Har ni förresten sett att de har byggt ett höghus i Västra Hamnen? Det är typ ett torn som liksom vrider sig upp i himlen. Ser nästan ut som en stor Torso! Riktigt coolt. Ds.





Hej hopp!


Malmö. Parkernas Stad.

En helt ovanlig onsdag med hög mysfaktor.
Frukostbuffé på Systrar och Bröder följt av lek i Pildammarna.








nu är det helg.
en ledig helg.
underbart.

Dagens må-bra: Frukostbuffé


Desperate Housewife




Förutom jobb så har helgen bestått av mat i mängder och mys.
Jag köpte en helt underbar gjutjärnsgryta från Le Creuset i vintras. NU har jag invigt den och den är helt fantastisk! Haha jag är en tönt, jag vet, men jag är kääär i den. Helst skulle jag velat ha den i en av varje färg men den vita är min och den ska jag laga mat i tills jag far till Nangijala.



tack för maten den var god
under bordet stod en ko
kon hette Lina alla börja flina


Resfeber?

Var hemma från jobbet igår för att jag är sjuk och idag har jag varit ledig. Bara legat hemma och degat och tittat på film. "Bert, den sista oskulden" har jag nyss avverkat. Haha.

Det slog mig.
Jag har nog ingen vanlig förkylning.
Tänk om jag har drabbats av resfeber?
Jag glömmer hela tiden bort att jag ska ut och resa snart. Jisses.
Det är ju bara lite mer än en månad kvar tills jag lämnar Sverige för ett tag. Man blir ju inte annat än pirrig när man tänker på det. woowoo!

Ikväll ska vi få träffa Frans som har kommit hem från sitt äventyr. Det ska bli riktigt spännande att höra om hans upplevelser från Ryssland, Nordkorea, Kina, Mongoliet mm.


Välkommen hem Frans!

The leaves that are green turn to brown...



I'm twentytwo now but I wont be for long.
Time hurries on.
And the leaves that are green turn to brown.

I see your true colour lalala...

Äntligen har jag hittat dig!
Du som ska få följa med mig på mitt livs äventyr.
Du som är så förbannat snygg så att det nästan kvittar om du fungerar överhuvudtaget. 
Du som ska få följa mig var jag än går.
Min kamera!!!

Haha.
Det blir ingen systemkamera. Jag har kommit fram till att det kommer bli för jobbigt att släpa runt på en sådan i backpackerlivet + att det blir lite väl mycket pengar för mig att hosta upp just nu. Men jag är helt säker på att denna säkerligen kommer att duga åt mig.

Dess namn är: Canon Powershot SX210 IS Lila

Japp du läste rätt: LILA!!!
En jäkla viktig bagatell faktiskt.
Det var nämligen så här...

...jag köpte en kamera för ett par veckor sedan. En billig, blå och vattentät historia. Denna bytte jag dagen efter till en silvrig sådan (pga beslutsångest) och hade då en kaxig expidit som gjorde sig rolig över att jag ville ha en annan färg. Han lade en fin kommentar som löd i stil med "Jaha, hoppas det går bättre att fota med den här färgen nu då" och sen himlade han med ögonen, på ett sånt därnt ohövligt sätt. FUCK! Bara för att han inte hade någon som helst känsla för färg och form så hade han inte behövt dissa mig sådär. Nåja. Dagen efter jag hade bytt färg så gick kamera-fanskapet sönder och då gick jag tillbaka och krävde kosingen tillbaka (eller nej okej, jag skickade min pappa hahah) HUR SOM HAVER så lämnade jag tillbaka skiten och har nu finally hittat en digitalkamera I EN ANNAN AFFÄR som är mycket bättre och framförallt snyggare (mihi) ! HURRA!

Nu när du har antecknat denna olidligt intressanta information så vill jag passa på att be om ursäkt för denna aningen fjortis-flickiga inställning till att välja kamera. Men FÄRG är viktigt i min värld. Så det så!



Jag kommer och hämtar dig på fredag Darling!!!

Dagens må-bra: Fotografier


idag var en lycklig dag


jag hittade en morot på marken

jag skrattade och lekte med min fina vän


jag drack te och kaffe
jag köpte en pumpa


jag cyklade

jag hamnade med ansiktet i rabatterna

jag hade picknick

Jag har myst precis hela dagen!


Dagens må-bra: En dag som denna.


party + jobb = match

Fredag: Partaj
Lördag morgon: Jobb
Lördag kväll: Spontan utgång och sen natt
Söndag morgon: Jobb!

Man är ju inte 20 längre! ELLER?!
Härligt!



ps. jag såg Arga Snickaren på Etage igår. han såg sjukt arg ut.


Sommarns sista bränna!

Än var visst sommaren inte över.
Jag somnade lite i solstolen innan och när jag vaknade var jag sådär härligt borta. Ni vet som när man somnar på stranden och känner sig alldeles febrig när man vaknar och måsta torka bort sitt sagel som rinner från munnen ner på handduken. Haha! Underbart.

Lite färg skadade iaf absolut inte på min ack så redan vinterbleka hy och jag hoppas att jag fick tillräckligt med D-vitamin så jag blir kry, helst nu med detsamma.

Har bara druckit latte och myst i solen hela dagen. Längesen jag hade en sådan här slapp dag! Det är så skönt!

Nu ska jag kräma på lite aftersun lotion och baka äppelpaj för sen blir det en liten visit hos bästa farfar som äntligen är hemma från sjukhuset. Ingen är mer lättad än jag!

Mys på i solen!



Putte.

Idag blir det te, vitaminkur och alvedon!
Tur man är kvinna iaf så att man överlever.
Fast... det är lite synd om mig ändå.
Nutte. 


Glasögonorm

Nyss hemkommen från jobb! Phew, en lång dag idag!
Haft utbildningskväll och lagat mat i tryckkokare! Vi gjorde jättegod kycklinggryta och ett och annat glas vin slank ner samtidigt som leverantören höll föredrag. Trevligt! Vi är ett härligt gäng!

Nu är jag helt slut men är som tur är ledig imorgon. Då ska jag köra och prova ut coca cola-bottnar till mina ögon. Festligt värre.

Nu är det September.
September innebär att det snart är Oktober.
Oktober innebär att jag och fröken Larsson beger oss iväg till fjärran länder. Närmare bestämt till andra sidan jorden. Mot Australien och Nya Zeeland (wiiiieeeeeee!) 
När man ska åka så långt bort behöver man en bra kamera. Jag är verkligen helt lost på vad jag ska köpa. Mycket pengar, svårt val osv osv. Snälla ge mig TIPS om ni vet något bra! 

Jag är iaf kär i den här. :)


 


Dagens må-bra: Tryckkokare! Godare mat, nyttigare mat och framförallt går det såå mycket snabbare.


nog för nu.

RSS 2.0