"Vit" kväll!

Jag och Emilia gick lös i stan igår!!!
Men jag kunde verkligen inte motstå den här bikinin som är täckt med små söta paljetter!
En klänning till kvällens vita tema på Platå följde också med hem!

 

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen kommer Lina hit och hälsar på långa vägar från kära Malmö!! =)
Det blir grillning (om vädret kan ordna upp sig), volleyboll och sen utgång ikväll, som sagt med klädkod: Vitt!

Super!

Bruce!

Nästa söndag är det jag som är i Stockholm och ser denna underbara artist live! YEEEEES!



Dagens må-bra: Bruce Springsteen

En dag som idag, som idag...



Dagens må-bra: Barfota utan strumpor och skor...

 
ps. plugg + sol = sant!

Vilken underbar dag!

Tanken var att dagen skulle spenderas på biblioteket men se, där var det stängt! HAHA vilken "otur"!!!

Så dagen blev till något helt annat. Jag tog min picknickfilt, packade väskan med cookies och dylikt, satte igång Mp3n och bokstavligt talat skuttade iväg på en liten utflykt. Jag slog mig ner på en av maskrosängarna och lade mig till rätta i solen. Sen låg jag där och njöt av varje sekund denna underbara dag.

När jag trallade hem spelade vi volleyboll och solen sken. Den sken så fint!

Vilken underbar dag!



Le. Skratta. Var glad.

Söndagstrall

Har varit ett par trevliga dagar under ledighet och jag har hunnit med lite av varje. Häromdagen var jag och fikade i stan och mös med dessa sötnosar inne när regnet öste ner utanför .

  

Har tydligen inte tagit så mycket foton i helgen, men igår var jag och Emilia först ute och joggade en lång runda i skogen och sen tränade vi som galna hemma på min yoga-matta. Sjukt härligt! Lagom duschad och klar så var det dags för volleyboll med Martin och hans polare här nere på Colonia och efter ytterligare en dusch så blev det film. Trevlans!

Nu ska jag käka frulle sen ska jag dra mig till biblioteket och försöka bita i lite uppgifter.

Dagens må-bra: Jogga i skogen. Underbart! För att citera Emilia så kände hon sig hög efteråt! haha!

tjing.

Jag lever i en bubbla.

Idag har jag varit ledig och bara lekt och myst lite. Var ute och sprang en runda i skogen innan och det var så underbart fint med solen som trängde in genom trädtopparna och lös så fint på mig och alla små vitsippor. Det doftade sommarskog och jag fylldes av sommarspring och myror i benen! Så härligt!

Sen har jag inte gjort mycket mer idag. Bara blåst lite fina såpbubblor, somnat i fönstret och sånt som man kan göra när man är hemma och har massa ledig tid till ingenting.  mys!


Dagens må-bra: Bubblor av alla slag!

Nu ska jag ge mig på att laga fisk i folie!

Grrrrr-BOM!
tjingeling!

Favorit

Som bekant bor vi alldeles i närheten av ett friluftsområde med massa mysiga små djur mm. Och NU, NU har vi hittat vår absoluta favorit. Jag är kääär i dem och man vill bara gosa i sönder de små liven när man ser dem. Titta här vad vi fick syn på när vi tog en promenix igår!

HAHA hallåååja!


Dagens må-bra: Geeeheheheheet



Har precis varit och spelat fotboll i regnet och nu är det minsann på plats med en dusch, sen blir det kräng och chill chill chill!

tjingeling tingeling!


SOF

Har varit lite lat på den här fronten några dagar men så kan det bli!

Har haft sköna dagar här nu, även om de innefattat plugg. Helgen var KANON med SOF-festivalen. Har lagt upp massa bilder på fejjan. Men a här kommer några iaf, det var sjukt skoj.



Tjing!


Ekorrn satt i granen...


Då fick han så bråttom... la la la!

Har precis haft vår redovisning i skolanvilket betyder att... 
...NU är det helg! Vilket är lika med festivaaaal både idag och imorgon för hela slanten! Ska bli kul! Var sjukt skeptisk till det i början. Jag menar SOF(studenternas orkester festival???) haha hur töntigt låter inte det egentligen. MEN det kommer bli såå kul. Älska festival! Så ikväll åker gummistövlarna på, ölen (cidern) i handen och ett glatt härligt humör fram. Hoppas på en solig kväll! Man kanske ska dra med sig såpbubblorna också! wiie.

Ha en underbar helg!

Nostalgi

Agare Bagare Kopparslagare snällt är det inte att slå en svagare: Agarn slog stopp, Bagarn slog opp, Kopparslagarn slog sönder en kopp!




Gladiatorer

Igår vart jag med Emilia ute vid Ikano-uset i Tornby för att handla gummistövlar till henne och gå på systembolaget! Detta var det enda vi skulle fixa! 

Men kunde jag låta bli att slösa pengar som jag egentligen inte har? Kunde jag det? Nepp det kunde jag minsann inte. Så nu är även jag ägare till ett par gladiatorpjucks. Emilia fick sina gummistövlar, en bikini, underkläder och lite smått och gott från Ikea mm. Men som Emilia snällt påpekade flera gånger när hon sprang omkring bland kläder och dylikt "Man lever bara en gång". Go for it!

Som tur är finns underbara IKEA! Och där åt vi en köttbullslunch med sås och potatis, inklusive sallad, vatten och bröd för endast 16:-, SEXTON KRONOR! (haha kanske vore ett tips till Lina vad hon kan spendera sin skatteåterbäring på ;)moahaha!)



kram på er

Dagens må-bra: IKEA´s köttbullslunch  

Look to the rainbow and you'll see, the sun will shine until eternity...

Idag mina vänner, precis utanför vårt fönster uppenbarade sig en regnbåge och dess slut. Mitt hjärta fylldes av glädje, hopp och lycka när detta vackra fenomen visade sig i all sin prakt. Jag drog på mig gummidojjorna, rusade ner för trappan och ut i regnet, solen och in i regnbågen. Aldrig tidigare har jag fått skymta slutet av en regnbåge och jag blundade hårt, log och fällde nästan en liten tår. Allt kommer att ordna sig.

Sedan önskade...önskade...och önskade jag!


=)



Dagens må-bra: Regnbåge

Morgonmål

 Jag älskar helgfrukost! Det är så gott och lyxigt att ha tusen pålägg och välja mellan!  Nog är det måndag idag, men jag har haft en riktig söndagsmåndag. Sovit länge, städat, tvättat, pluggat och nu vankas det snart film och äppelpaj! Mums!



Dagens må-bra: FRUKOST

FÅR jag lov?



Dagens må-bra: BÄÄÄÄÄÄÄÄH

Utekravall

Efter att ha sovit och ätit alvedon igår drog jag och Martin vars en drink och begav oss sedan till grannhuset för förfest! Vår granne var där med sin Dj-utrustning och det var en sjukt skoj förfest. Efter det bar det av till utekravallen på universitetsområdet där Petter spelade! Sjukt mycket drag och askul! Har tyvärr bara foton från förfesten, men det var en galen och superkul kväll! Haha, det hela urartade och kvällen slutade för min del i busken. =) Najs!





Martin och jag har precis kommit hem från en promenad. Vi var ute och matade fåren och ankorna. Tanken var att vi sedan skulle hem och laga tacos, men vi hamnade på en pizzarestaurang istället. Gott!!! Har varit en lagom seg dag idag och nu ikväll ska vi nog kila över till Gustavs lägenhet och kolla film. Det är ju inte alla som har TV i sådana här moderna tider! moaha!

Dagens må-bra: PIZZA dagen efter!

Timelim!

Har nyss pratat med min bror Tim i telefon och det var minsann inte igår! Vi har inte träffats sen i julas, vilket jag tycker är galet och supertrist och det dröjer till midsommar innan man får sig en skymt av honom! Längtar! 



Tim är lite speciell då han ibland kan vara spritt språngande galen. Tim bor i Östersund sen något år tillbaka och på valborgsmässoafton hade han varit med några polare från sitt lag (han spelar fotboll i ÖFK) vid sjön (storsjön). Östersund är ju som bekant lite kyligare än här nere i södra sverige och på valborg låg det fortfarande is på vattnet. Hans ena kompis började skämta med Tim om att han skulle få 500 spänn om han badade. De andra polarna hängde på och slutligen var de uppe i en summa av 1500 kr som min käraste lillebror skulle få om han tog sig ett litet dopp i det blå.
Nu är det min bror vi talar om och självklart tog han av sig sina palter och studsade ner i det iskalla vattnet. Enligt honom själv fick han knacka lite på ytan för att ens komma igenom isen. Folk i närheten började springa dit och skrek och hade sig, eftersom de trodde han var full och skulle drunkna. Men kära vänner, denne lille man var spiknykter och sa åt folket att låta honom bada ifred!   hahah!  1500 kronor rikare, kanske räckte till att köpa sig en ny varm dunjacka! haha sjukt skönt gjort iaf! Jag är stolt över honom! Haha längtar tills jag får se filmen som de spelade in när han gjorde det!

Snörvel!
Tentan avklarad idag. Skönt.

 Igår såg vi Twilight och den var rysligt mysig får jag säga!

Ikväll är det utekravall som gäller och jag känner mig inte helt på topp, men ska göra mitt bästa för att ta fram lite partyhumör senare. Jag brukar ju inte ha allt för svåra problem med det! moaha!

Vad ska ni hitta på ikväll?

Dagens må-bra: Min bror!

Lite kvällstrall...

Har sovit och snörvlat hela dagen typ men den här låten är great och när jag har trallat klart på den ska jag försöka göra lite nytta iaf. Den är skööön och påminner mig om lite gamla goda tider när jag spenderade i princip varenda helg i Limhamn! Höj volymen och studsa omkring! wie!


Grrrr...öt.

Vaknade för en stund sedan när Martin gick till skolan. Någon har tydligen fått för sig en idiotisk idé inuti min kropp. Jag sitter nämligen här med lite feber, igentäppt näsa och ont i halsen. Hade jag suttit i en bingohall med ett gäng pensionärer just nu så hade det varit ett lämpligt tillfälle att ropa "BINGO"! Så glad är jag för detta!

Det kunde ju varit värre. Jag hade ju kunnat befinna mig på en ö Thailand och förstöra hela semestern! ;) haha, men nu är fallet inte så den här gången. Dock känner jag ändå lite press på att akut tillfriskna med tanke på tentan och den efterlängtade Utekravallen (för er ickestudenter = stor jättekul utomhusfest med krav på overall) som är på fredagkväll!



Det enda vi har att förtära i detta hem just nu är havregrynsgröt (eller ren havre om man föredrar det), det känns lite sådär en dag som denna.  Men lite sirap på det så ska jag nog överleva.

Dagens må-bra: Alvedon

tralala...!

Ännu ett mirakel!


Jag vet inte vad det är jag har gjort när jag suttit där under de två tentamenstillfällen som vi haft (utan att ha pluggat något vidare) MEN tydligen så har jag gjort det j*vligt bra IGEN.

haha.

Det är helt otroligt! VG på tentan på delkurs 2! Ohdelady!

Jag begriper det inte någonstans, men det kvittar. =)

Tjingeling.

Kalas

Haha.

Igår väckte jag Martin med frukost på sängen.
Han tittade på mig och undrade om han fyllde år. 
Javisst, idag fyller du 1 år käraste Martin, svarade jag.
Också låtsades vi det hela långa dagen, hahah.

Han e så galet söt när han sover.


haha! Frukost på sängen!


Kalas


Hurra hurra hurra!

moaha!

Idag har jag fått en film av Lina där hon sitter och filmar sig själv när hon är sig själv i ett nötskal. Haha sådana små surpricer gör mig så glad! Tack bibbe! :D

Nu ska jag ner i tvättstugan och fåna vidare.

Dagens må-bra: Störda idéer som gör vardagen kul! haha

Må väl!

KB

Gissa var jag spenderade lördagskvällen...? ;D





...med dessa favoriter på Kulturbolaget of course! WOAH! =)

Nu är det måndag och jag sitter tillbaka i Linköping. Tenta på fredag = studelud idag, imorgon och helst varje minut fram till fredag! Men nu pratar vi inte mer om det för det är så förbannat tråkigt att läsa om. Eller hur!

Nej nu till något helt annat! Idag ska Martin och jag fira kalas. Haha. Återkommer senare om var, hur och för allt i världen varför!

Dagens må-bra: KB

Ha en fantastisk måndag kära friends och främlingar!
pussgurka

Slottsparken + Grillning

Dagen efter Valborg var man måttligt seg, men jag drog en runda till Slottsparken med Noa, Frida och Anders. Goott och bara ligga och chilla i härliga solen.
 



På kvällen grillades det god mat hos Martin och även banan med choklad. gooott! Himla trevligt!





mys mys mys!

Dagens må-bra: BANAAAN CHOKLAAAUD

Igår var också en fantastiskt trevlig dag, men hinner inte skriva mer nu, får uppdatera ikväll. Har hamnat lite efter i uppdateringen nu när man varit hemma. Men jag kan inte säga annat än att jag har heelt fantastiska, roliga, fina vänner som gjort dessa dagar till härliga försommar-minnen! Kan inte låta bli att LE åt dessa dagar! Nu väntar snart 6 timmars bussåkning. Haleluhja! =)

KRAM på er alla!
tjing!

Underbara Valborgsmässoafton!

Hejsan kära ni! Jag har det fantastiskt trevligt hemma i Malmö. Dessa dagar har bestått av grillning, krök och solsken! Underbara vänner och härliga stunder. Sitter just nu hemms hos Lina i Tygan och vi ska bege oss till Möllan lite senare. Solen sitter där den ska. :)

Här kommer lite foton från Valborg som vi spenderade i Lund under dagen tillsammans med 15000 andra haha. På eftermiddagen begav vi oss åter till Malmö och senare på kvällen avslutades det hela på käraste älskade bästaste kulturbolaget! VIlken underbar dag!!






Nu ska jag åter till min käraste Bibbe-Lina och dricka cider i hennes uterum. Myyyys! Ha det bäst!!

Dagens må-bra: Valborgsmässoafton i Lund

RSS 2.0