Februari





Nu har jag suttit och funderat här ett tag, men det blir tyvärr inget att berätta om idag!

Ibland.

Ibland känns inte saker så bra som de borde göra. Då är det lätt att man glömmer bort att le och istället låter ögonen tåras så att de börja rinna. Ibland är det helt enkelt inte så himla enkelt.

Säg mig varför det ska vara så!


image135

Välkommen hem Caroline. Ser fram emot att höra alla smaskigheter från din resa!

Let's dance!

Hejsan svejsan alla glada!

Ikväll är jag på gott humör. Det är nämligen så att jag nyss har spanat in bilderna från helgens festligheter. Det bjöds på en riktigt trevlig fest i lördags och det tackar vi för. Mycket roligt!

Jag låter följande bilder tala för sig själv, men vill även passa på att utdela en liten eloge till Anton Hållö som bidrog med ett enormt svängigt sällskap och gjorde att vi fullkomligt ägde på dansgolvet! Haha, enjoy!

           
Här följer lite fler härliga bilder från kvällen...

Det fanns många sugrör hos Jakob.Fast det finns det nog inte mer.

Lii fick lite problem......haha sorry!

Fredrik fick smak på riskakorhan blev liksom helt till sig...!

Anton ville mest pussasmen det fanns annat som han också gillade!

Lina ville kärnga......men fick nöja sig med pappersbågar!

............ ............ ............ ............ ............


Imorgon blir det halt väglag för min del!
// God kväll!

Februari = Vår?


image106
image105
image107
image108
image109
image110


Klimatet är nästan skrämmande (även om jag gíllar solsken) när folk rotar fram sina vårjackor och köper vårskor titt som tätt i FEBRUARImånad.  Det är helt galet skulle jag vilja påstå. På tal om solsken så åt jag och min käraste Martin frukost vid havet i söndags. DET är galet om något.  Äntligen en termos med varm choklad! Det är däremot lite oroväckande med så mycket värme i Februari, inte sant?

Imorgon är det Allahjärtansdag. Det är väl ett kärt påhitt? Martin däremot, han flyr landet ikväll och lämnar kvar lilla mig alldeles ensam under denna högtid. Jag får väl dricka te och käka geléhjärtan med mina mjukisdjur, eller rita hjärtan på mina tapeter kanske. Något kärt får man väl hitta på, trots allt.

Hoppas ni får en KÄR dag!

Må väl.

Temlor

Idag mina vänner har jag sällskapat med vårt kök. Tanken var såklart att jag skulle tillverka lite semlor så här på eftermiddagsknuten denna fettisdag. Vad som däremot inte stod i receptet var att semlorna tänkte mutera när de varit i ugnen en stund. Haha! Detta, kära vänner, resulterade i att jag har bakat helt gaaalna semlor idag. Men!! Lite mandelmassa och grädde gör minsann susen!

Då åkte Carro-kula till värmen idag då! Hoppas hon får en trevlig vistelse i de varma breddgraderna. Snart blir det ju min tur också, så jag ska inte tala om för er hur avundsjuk jag är på henne!!!  =)

Jag skulle även vilja passa på att gratulera Lina till körkortet! Grattis!

På tal om körkort så hatar jag att köra bil. Jag förstår inte hur jag kan betala så mycket pengar för att få lov att bromma runt i en lånebil med en främmande människa vid min sida, som talar om för mig att jag gör fel hela tiden. Jag själv gör ingenting åt saken. Nej nej, det är inte så att jag blir bättre från gång till gång. Nix pix! Jag har bestämt mig för att jag vill betala ännu mer pengar bara för att det är så fruktansvärt kul. Åh vad kul det är...

...Gud, ge mig ett mirakel!


Nu ska jag snart bege mig något kvarter bort och slå på en stackars säck, i takt med musik och tillsammans med ett gäng andra ilskna optimister (beach-08). Det är sannerligen riktigt skönt att få slåss ibland. 10:- till den som gissar vad jag kommer att tänka på ikväll när jag knyter nävarna och höjer garden!!

Må väl!



RSS 2.0