Koh Chang - Thailand


Här möter vi upp våra underbara vänner och får en helt fantastiskt härlig vecka! Vi bor i Bungalows vid stranden, äter god mat, simmar med delfiner, åker på båtutflykt, besöker en öde ö, snorklar i härligt vatten, fiskar, solar och badar, dricker buckets på Treehouse och har det riktgit gott!


















-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår var en riktigt trevlig dag. Picknick med Carro-Kula, Lina, Sara och Lii vid Torups slott.. Det krävs så lite för att man ska må bra. Lite vänner, en korg med godsaker och sist men inte minst...SOLSKEN (och en engångsgrill med emballage förstås) Tack för en riktigt vårig dag! =)

Two nights in Bangkok...









Hem ljuva hem

Hejsan käraste vänner!

Då var man hemma i det lilla trevliga landet vi kallar Sverige igen. Hem ljuva hem. Jag har haft en fantastisk resa och fått vara med om såå mycket saker. Det är galet hur mycket man kan klämma in på en månad. Det känns minsann konstigt att sitta här utan Martin. Känns som om jag har tappat honom på vägen eller typ glömt kvar honom på hotellet, men han sitter nog där hemma på Tychobrahegatan och ser film nu, skulle jag tro. =) Ja, jag är extremt nöjd med min resa och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna lyckas återberätta det jag varit med om. Jag antar att det är så att bilder säger mer än ord så jag får väl bjuda på några foton!
 

Men ack, denna sida lyckas alltid krångla när man inte vill det, så jag antar att jag får återkomma med pics. en annan dag! =)

God natt kära vänner,  ska krypa till kojs tänkte jag.

Here comes the sun...



image150
image149
image151


Tralala

Heeeej mina vanner!

Jag lever, men det har minsann inte de datorer jag suttit vid tidigare gjort.  Men so far verkar det ju fungera har. Trevlans.

Jag har det GREAT. Ar for tillfallet i Malaysia...HOPPSAN! Haha hur hamnade man har kan man undra. Mmm jag undrar ocksa det. Haha, vara kara vanner som vi bodde med pa Koh Chang i Thailand tyckte att vi skulle resa hit... haha sa da gjorde vi det. MEN, nar vi val satt pa planet insag vi att vi inte visste ett smack om detta lilla land som vi var pa vag till. Haha vi kunde knappt peka ut det pa kartan. Men men vi hamnade iaf i Kuala Lumpur, huvudstaden har i Malaysia haha. Spannande sannerligen. Imorgon reser vi till LangKawi (en o har i Malaysia) och sedan tillbaka till Thai.

Galet.

Fasen nu maste jag kila, man fick visst bara sitta har till 00.00. Attans. Men jag ska snaart hora av mig igen I hope =)

Grattis till korkortet kula. I knew it!!!


Kram pa er alla hoppas ni inte tar do pa varann i snobollskrigen dar himma. MIHI

Tjao!

RSS 2.0