helg

Detta har varit min första riktiga helg på väldigt länge. Efter en hel veckas jobb infann sig den där mysiga helgkänslan i fredagskväll när jag åkte hem från jobb. Har haft en mysig och trevlig helg och fått träffa massa söta vänner som jag inte sett på länge. Så mysigt. Nu är det dessutom verkligen höst i luften och det känns faktiskt riktigt mysigt. Jag har haft en av de bästa somrarna i hela mitt liv och det känns helt okej att byta ut den mot en mysig höst. 

En mindre mysig grej är att man gått och fått ett distansförhållande nu igen och det suger, men jag antar att man ska se allting från den ljusa sidan. Jag har någon som mitt hjärta bankar för, jag har någon att älska även om jag inte får se honom så ofta som jag önskat.

Jag ser fram emot min höst. Jag har så fina vänner, ni är så fina. Du som tittar in här eller du som inte gör det. Jag uppskattar dig så oerhört mycket och är så lyckligt lottad som har så fina människor omkring mig. Tack för att ni finns... var ni än befinner er.

Dagens må-bra: På KB är det helt okej att gå ut utklädd som KO hahah. underbart.




fundering

Innan jobb i morse hade vi en liten utbildning i bestickvärlden.

Det största problemet som många kunder stöter på är det här med att det blir repor i tallriken eller i stålet på besticket och många företag satsar flera miljontals kronor på att framställa ett repfritt bestick. Den ultimata kniven och gaffeln som ska kännas rätt i handen, se bra ut för ögat och klara diskmaskinen så bra som möjligt. Det är vad man strävar efter. Kosta vad det kosta vill.

Samtidigt på andra sidan jorden sitter ett barn, en familj, en hel by.
Utan gaffel.
Utan kniv.
Utan mat.


Undrar om jag var ensam om att svälja klumpen jag fick i halsen efter morgonens föredrag!



Det löööser sig!


OH YES, I`VE GOT A JOOOOOOOOOOB!!!!





Dagens må-bra: Fredagsmyyys

Just nu...

...gapar plånboken tom och då är det små surpricer i vardagen som får en att  ropa "YEEEES" inombords som om man vunnit på lotto. Idag slapp jag betala på bussen för apparaten var söndrig. hurra för mig.

...känner jag mig kreativ och pysslig och har massa små projekt som jag vill genomföra.

...ler jag av tanken på helgen som gått.

...känner jag mig duktig för att jag lämnat CV:n i butiker och ringt jobbiga samtal idag.

...känner jag mig lite knepig i form av huvudvärk och illamående och börjar bli lite worried över att den där fästingen som besökte mitt ben för ett tag sedan kanske var en liten sjukdomsöverförare. (haha okeeey kanske liiiite paranoid där, men ändå)

...är jag galet sugen på kräftor och har ett paket i frysen. Det är bara så himla drygt att det ska tina i ett dygn innan man kan kränga det så det får vänta haha.

Just nu...är jag rätt uttråkad så ska övergå till ett av mina pysselprojekt så ni slipper läsa fler grejer om vad jag har för mig just nu.



katshing!


above the horizon.



Dagens må-bra: Sommarminne


minimys

Helgen har passerat och bjöd på trevligheter i form av god middagsbuffé på Platå med trevligt sällskap och livemusik. Hur kul och härligt som helst att träffa Emilia och tjejerna och alla andra mysiga filurer här igen. Jag befinner mig fortfarande i Linköping men åker hem till Malmö imorgon.

Lite bilder från vår minigolfrunda igår. Nu är det sannerligen höst i luften!


Så här lycklig blev Christian när han vann.

Även om jag alltid kommer sist när jag spelar minigolf så tycker jag det är sjukt mysigt.

tjing

If flowers could talk!

Häromdagen fick jag ett litet ryck och tog tåget tillbaka till Linköping så nu sitter jag här. Utan förnuft, utan jobb och utan planer. Har varit en runda på stan idag och delat lite CV iaf, så man kan ju alltid hoppas på något. Det är rätt skönt att kunna göra sådana här ogenomtänkta turer ibland och bara fly lite grann, men vi ses snart igen kära Malmö.



Idag har jag livat upp mitt humör lite genom att införskaffa lite leendeframkallande prylar. Det är något speciellt med levande blommor i en kär vas som får mig att bli lite sådär mysigt varm i hjärtat. Erkänn att ni håller med? Brudslöja, som den ena av dessa två sorter är, har ju dessutom ett så fint och vackert namn att jag nästan vill pynta hela min omgivning med detta fantastiska blomster. Ja, hade jag varit en blomma så hade jag nog valt den här. Fast i och för sig så kommer näckrosen ganska högt upp på listan med. haha. Lite annat smått fick också följa med på cykelturen hem från stan. Raraste tekoppen någonsin från Indiska och lite värmeljushållare från Lilla Huset här i Linköping. Mysigt.





Nu har jag flummat färdigt för den här gången.

Dagens må-bra: Leendeframkallande pinaler som gör en mysigt varm i hjärtat.


RSS 2.0