Resfeber

God kväll kära vänner!

Idag har det snöat och blåst, slaskat och plaskats. Helt galet väder minsann och det känns helt underbart. Jepp, en dag som denna tycker jag att det är alldeles utomordentligt bra väder för att åka på semster. Imorgon bär det av kl. 7 på morron och det känns riktigt bra om någon undrar. Första stoppet för mig och Martin blir Bangkok där vi kanske träffar på en liten väninna till Martin. Sen bär det av mot en trevlig liten kär ö (Koh Chang) och här ska jag äntligen få träffa mina underbara barndomsfilurer, Elin och Frida (med sällskap). Detta ser jag verkligen fram emot. Haha tjoo, nu blev jag alldeles till mig här i datorstolen. Kom på att det nog är dags för en liten tur upp på rummet och börja PACKA!

Föresten, då var man 20 år nu! Kalaskul.





image144


Ibland är livet så orättvist och otäckt. Det är läskigt att världen kan vara så ond.
Jag tänker på er.

Ha det nu så bra allihopa och ta hand om varandra där ute.
Håll utkik i brevlådan!
 
//Tjing

Körkort, 20 år och Thailand!

Hejsan på er!

Jag har gjort något alldeles otroligt denna veckan. Det är helt galet att jag har lyckats. Det är nämligen så att jag har gått och ordnat mig ett körkort! Det är en enorm prestation för min del och jag är så stolt över mig själv. Skönt, nu kan man lägga det bakom sig. Håller tummarna för dig Caroline, sen har vi lyckats alla tre vilket vi får fira ordentligt! Vi ses på vägen!


En annan trevlig sak som händer denna veckan är att jag går och blir 20 år. Det ni! Det är nästan så att jag tycker det är lite läskigt. Men ni kommer väl ihåg när man var liten, då tänkte man att man skulle vara gift och bo i hus och ha värsta bästa jobbet med värsta höga lönen då. Hmm, det har inte jag. Men jag har en annan sak. Underbara vänner, en fin pojkvän och ett halvtidsjobb. OCH mina kära små vänner, dessutom har jag nu KÖRKORT. Åtminstone lite vuxenpoäng där, HA!

En till liten trevlig sak som händer i början av nästa vecka är att jag och min käraste Martin beger oss mot varmare breddgrader. En månad i Thailand känns inte helt fel en sådan här regnig och grå dag. Fast det är klart. Det kan ju bli riktigt jobbigt, tråkigt, svettigt, hemskt och alldeles... alldeles...alldeles UNDERBART!

image139

 Tralala...




Visste ni att det var Martin som spelade Rasmus på Luffen? Häftigt va!




Tack tjejer för trevligt umgånge både igår och idag! Vi ses den 19:e! =)


RSS 2.0