Längtan

NU, saknar jag DIG, alldeles för MYCKET!  




Det var en trevlig helg! Var på tjejmiddag hos Sara och sen blev det en impulsinbjudan hem till Christian. Fick äntligen träffat min gamle vän Marcus också. Wie på det!

Igår var jag och Frida och kickade ass! Haha! Träningsvärk har nu bosatt sig i min lilla kropp, men det känns skööönt.

Jag gillar inte läget just nu. Alldeles för längesedan man fick sig en skymt av sin käre pojkvän. Inget kul alls.
Kom hem till mig så jag får kramas! =)

En annan som man inte fått sig en skymt av på ett tag är min käraste lillebror. Timlund har man inte träffat sen i juli. Tråk på det! Kom hem till mig så jag kan få stryk! =)

Idag hälsade jag på min farfar efter jobb. Min farfar är coolast. Btw. så älskar jag detta fotot av min bror i sina tidiga dar, tillsammans med min farfar. Vet inte om det beror på att de befinner sig på en picknick eller om det är för att de är så himlans söta! Antagligen en kombination! Fint är det iaf! =)




(JA, min bror hade vitt hår när han var liten!! =D)

Ha en skön kväll käraste vänner!

Det bästa jag vet, är picknick i hemlighet.

Något av det vackraste och finaste jag vet är att  ha picknick. Bara ordet "picknick" gör att jag ler och hela min lilla mage vill liksom slå kullerbyttor.

Föreställ dig en blå himmel i junimånad. Solstrålar som smeker huden och gör dig sådär lagom varm så att håret på armarna reser sig av välbehag. Ett underbart grönt täcke av gräs på marken, gräs som blivit påhälsat av tusenskönor och maskros så här års. En vind som inte gör sig allt för påmind och ett regn som rest iväg för stunden. Föreställ dig en korg fylld av smaskigheter. Hallonsaft, pastasallad, kakor, nybakat bröd och härligt mogna jordgubbar. Ingen mat smakar lika bra som den du har med dig på picknicken.

I gräsmattan syns det imellanåt till små myror. Sådana myror som bara gör sig sedda på picknickfiltar. I din omgivning finns träd och buskar som bjuder på ljuva melodier i form av kvitter och fågelsång.

Ta ett djupt andetag. I denna stund är världen underbar och efter att magen blivit nöjd myser du ner dina bara fötter (skorna är för längesedan avsparkade) i gräset. Grässtråna kittlar så härligt mellan tårna.

I dennna stund önskar du att alla kände likadant som du gör. Att alla sprudlade av glädje och energi. Att alla hade en lika mätt mage som du. Så mätt att du till och med kan mata pippifåglarna som börjat närma sig av nyfikenhet. Att alla kunde känna tro, hopp och kärlek. För ...en korg, en filt och lite gott sällskap är minsann allt som behövs!



 

Kobajs

Okej!!  Det var någon(?) som klagade på mitt dåliga uppdaterande här. Och... jag är väl beredd att hålla med om att Fridas 21-årsfirande är tillräckligt uppmärksammat nu! =)

Så vad ska vi då hitta på att ta upp idag! Hmm...



 
Nu vet jag! Kobajs, såklart! Kobajs är kul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Nix, slut med tramserier! Nu ska jag fortsätta baka kanelbullar! Degen är färdigjäst! 

I helgen blir det Linköping och har man tur kanske man får träffa djuren också! Då syftar jag inte på Martin och hans sambo utan på Kolmårdens filurer! Ha en skön helg kära vänner!



RSS 2.0