B-day

God kväll!

"Herre min jesus" sades sannerligen i många hushåll runt om i Skåne imorse. Klockan 06.22 satte vibratorn på mobilen igång (mitt väckningsalarm)....eller vänta nu lite här... hmm hur var det med de dära vibrationerna? Haha, lite extrema för att komma ifrån mobilen right? Jisses, nu är det jordbävning var min första (andra) tanke!
Mycket ska man då vara med om!


Idag fyller den här snyggingen år. 21 hela år. Ganska sjukt tycker jag, med tanke på att jag träffade honom när han var en liten parvel på 17 år. Fniss på det och stort grattis på din dag, käraste Martin. 

                                                   



"Nu måste vi fara... Adjöken Adjö" 
 
                                                                                                                                



Juleträd



Lalala, så har det varit lucia och allt. Den här helgen blev minsann inte som jag tänkt mig. Har legat nerbäddad större delen av veckoslutet och gårdagens luciamys blev inställt. Tråk på det. Dessutom blev de tänkta inhandlade julklapparna heller inte vidare inhandlade, så det blir väl till att gå ut och slåss på stan bland alla andra sistaminuten-inköpare nästa helg. wiie!

Lalala...

Dock fick jag mig en liten grön grann gran idag och jag har åtminstone fått pysslat lite med den. Sytt lite julpynt, dekorerat pepparkakor och för all del, ÄTIT pepparkakor. mihi.  

Det enda som fattas är belysning, annars är ja rätt nöjd.





Goder afton.

I feel fine

Hej mina underbara vänner!

Jag är så himla glad att jag har er! Tack tack!

Ikväll är jag på mysigt humör. Vet inte riktigt vad det beror på, men har pratat i telefon med ett par käringar (inte den sorten med rynkor och käpp då) utan mina käraste fina vänner.

Snart är väntan äntligen över. Vill dock inte vara allt för frispråkig här med tanke på tidigare incidenter för före detta  kollegor, men snart är det förändringarnas tider.  2009 närmar sig och jag håller tummarna för att det kan bli något riktigt bra.

Helgen spenderades i Linköping och jag julpimpade Martins lilla 27:a på mitt alldeles egna vis. STRÅLANDE JUL!


JA!!! Det är en POTATIS! ...Han såg så ensam ut i kylskåpet så det fick bli en liten makeover. =) mihi!




Advent Adveeeent, en hälsning till julen du sänt!

Glögg!

Hej mitt vinterland!

Äntligen fick jag min utflykt!
Marcus och jag gjorde skogen osäker lagom till den första snön förra helgen. Haha, om man kan sitta och asgarva till fia med knuff så har man antingen väldigt tråkigt eller också väldigt kul tillsammans. Jag vet inte vilket av det vi hade men det var iaf en grymt kul dag med en grymt kulig person. Wiie! =D Här kommer lite försenade bilder.

  


  


 
SNÖÖ!

RSS 2.0