Kaffekopp

Jag ser fram emot en mysfika imorgon. Bästa medicinen mot stress, press, bråk och tråk.
Bästa medicinen mot allting skulle jag tro.

Föresten så är det skönt att körkortsteorin gick vägen.

Jag är minsann glad för att jag ska till London på onsdag. Det ni.

Önskar dessutom att jag får fortsätta vara glad och att inte min insjukning utvecklas till sjukdom. Jag tycker det räcker med sånt trams nu. Man blir så bitter av att vara halsontig.

Goafton.

Filur

Lalala...det börjar kännas att lillebror är borta nu.  Även om han för det mesta håller till på sitt rum, så känns det allt som att det är någon som saknas. Jag har ingen att brottas med eller få stryk av. Känns skumt. I miss.

image52

Idag mår inte min nacke så bra. Jag har nämligen målat mitt tak, vilket innebär att jag var tvungen att inta en onormalt obekväm ställning. Någon slags limbo-vinkel, skulle man kunna kalla det. Så efter att ha "dansat limbo" med rollern i högsta hugg i två timmar ikväll, känner jag att morgondagens uppvaknande kommer påminna mig om kvällens måleritjänst. Aj.

På tal om uppvaknande så påminde morgonkvisten idag mig om gårdagens härjerier. Trots att jag lyckades slinka undan precis innan utgång och ta mig hem utan att sätta foten på något dansgolv, så kände jag allt att kvällen bjudit på både det ena och det andra i drickväg. Hurra, sa kroppen och huvudet. Men ack, så farligt var det inte och kvällen var ändå med tanke på omständigheterna, en trevlig sådan. Tackar tjejer.

Nu sitter jag här, sneglar lite försiktigt på körkortsboken och brottas med mitt samvete om jag ska ta och slå upp den eller inte. Det kliar inte precis i fingrarna att få bläddra fram mina favoritsidor om allt komplicerat som man tydligen måste kunna för att få köra bil, så lite oroväckande känslor har jag allt inför teoriprovet nästa vecka.



 

Det är tur att jag har den här filuren.



Min alldeles egna filur.




Jag saknar





Nu har ju även Andrea begett sig av. Hoppas du får ett kalaskul äventyr och ett fint kalas på andra sidan jordklotet. Stort grattis idag på din födelsedag gulle.






Föresten...tack för en fin fredag flickor. Det är sådana dagar som gör att man mår så himla bra. Lina, återigen massa beröm till dig för dina fina fotoalbum. Det är sådan skillnad att kunna sitta och bläddra bland sina minnen mellan pappersblad mot att bläddra med piltangenterna på tangentbordet. Du har inspirerat mig något enormt. Och som en avslutning hittade jag lite (skeptiska) gamla foto på oss...mina kära vänner.

  

Må väl. =)

Tipp tapp, tipp tapp...

...jag känner att julen närmar sig med små kliv. Det tycker jag är trevligt och det ska bli mysigt att inviga alla mina nya julprylar. Speciellt sen, när jag fått fint på rummet, för det är ju meningen att det ska vara färdigrenoverat till jul. Kanske en god idé att börja med det nu då, mjehe. Nåja, jag har i alla fall gjort mig av med både soffa och skrivbord.

Helgen har varit småkul. Fredagen spenderades på en trevlig förfest med mysiga typer, men denna efterföljdes tyvärr inte av någon dunderpartajutgång. Det enda vi gjorde var att gå in och ut genom en dörr på Lillatorg. =)
Jag måste däremot berätta, att jag fann min haka nere på marken när vi kom utanför Jakobs dörr och fick syn på SNÖ. Gudskelov, ännu mera tipp tapp tipp tapp...vi närmar oss sannerligen juletid.

=)
image52

RSS 2.0