...


busy woman

Heey!

Det enda jag gör just nu är äter jobbar sover, jobbar, jobbar jobbar... phew!

Var i stockholm i helgen iaf och ... ja ...jobbade. Men fick träffat min käre pojkvän också vilket inte händer allt för ofta.

Men nog om det. Ta fem minuter, höj volymen, blunda och lyssna på hela denna fantastiskt fina låt.




Happiness is real only when shared.

Huh, denna dagen har jag inte bidragit med allt för mycket. Var hemma sent i natt och hade en toppentrevlig kväll med mycket av det goda. Det var nog första och sista gången jag besökte Crown iaf men det var ändå en väldigt lyckad kväll med trevligt sällskap. Var hemma vid 5 och efter att ha somnat ståendes i duschen, haha galet, drog jag mig upp i sängen och sov ruset av mig. Där har jag befunnit mig större delen av dagen. Härligt!

Idag har jag fått ett glädjande besked som jag reagerade helt otroligt lyckligt över. Två av mina närmsta och älskade vänner har gått och blivit husse och matte. SÅÅ himla roligt att jag tom. fällde tårar när jag fick syn på det lilla livet på foto. Märkligt att jag reagerar så här men det känns stort på något sätt. Verkligen jätteroligt för er, Frida och Noa. Ser fram emot att träffa er lille sötnos. Titta vad sööööt den (ja jag vet inte om det är en kille eller tjej än) är. Jag kan inte sluta le. Så himla roligt för er att ni trivs i Västerås, bor tillsammans och har skaffat en liten vovve. Blir glad i hjärtat för er skull.

 

Imorgon är det måndag och jag har nu två veckors arbete framför mig utan en ledig dag. Men det känns okej. Ska jobba fram till torsdag på Cervera sen åker jag till Stockholm på fredag. Där väntar Chokladmässa i tre dar och jobb hela dagarna, men jag får efter en månad äntligen träffa Martin och det känns toppen. Sen får man ju passa på och kränga lite choklad också. ;)

Min kamera är sönder så det är lite tomt på bilder här för tillfälligt, men det blir nog ändring på det snart. Nu ska jag nog spela lite piano och dricka te. En kram till alla och en önskan om att ni får en fin vecka.  

Slutligen vill jag att ni ska ta er tid att lyssna till den här låten från filmen "Into the wild". Texten är fantastisk och har ni inte sett filmen så gör det. Den är så fin. Precis som låten.



Dagens må-bra:
Att glädjas med andra.

helg igen

hoppsan så har det gått en vecka till!

Jobbar för fullt på Cercera Hansa om dagarna nu och lever i princip för helgerna. En livsstil som jag egentligen inte är helt för, men så är det just nu och pengar måste man ju ha. Idag är det iaf lördag vilket är toppen.

Sitter här med huvudvärk och vädret bjuder på underbara skurar och storm och det är ju inte precis inbjudande att traska ut i strumpbyxor och klackar. MEN ut ska det bära av ikväll och jag tackar Muse för deras senaste album och framförallt denna fantastiskt peppande och bra låten som bidrar till kalasstämning här i mörkret. AAAAH den är så bra!! Hoppas ni får en skön lördagskväll folk! Vi ses i dimman!
 



---------------------------------------

då var det dags o knyta sig dårå! phew!




RSS 2.0