Söndag!

Nu har jag varit sjuk i över en vecka. Helt så underbart! Nje, men faktum är att det har faktiskt varit lite skönt också. Jag gillar när halsen värker och snoret forsar ur näsan. Haha. Nje, det har inte varit skönt att vara sjuk men att vara hemma och slippa onödig skolgång. Jag tror ni förstår mig.

Dock känns det lite surt att ta tag i verkligheten imorgon igen. Så fantastiskt mycket läxa att bita i. Wonderful. Jag kan inte bärga mig. hihi

Första delen av helgen var kul. Andra delen var tråkig och lugn, seg och lugn, snuvig och lugn. Helgen har helt enkelt varit lugn. Det har varit en lugn helg. Om någon undrar så har min helg varit relativt lugn.
haha 

Trevligt att träffa massa söta vänner i fredags i alla fall. En lyckad partykväll med mycket dans,mycket partaj helt enkelt. Ett chockerande snöoväder brast dock ut när vår hemfärd ägde rum, men trots en krock med taxin och slirerier i varje kurva överlevde vi allihop, som tur var. Tänk att så mycket snö kan komma och försvinna på så kort tid. Lustigt. Den kunde i alla fall stannat ett tag så att man kunde få inviga sin nya pulka.

Nu ska jag kila upp på mitt rum och försöka jaga bort min huvudvärk.

ps. jag har inte fått en ny pulka, men jag tyckte det lät häftigt !

Tjing!


Onsdag

Jag är sjuk och det är tråkigt.

Men idag har jag i alla fall fått en varm jacka och en skön mössa så nu kan det gott bli snöstrom igen.  (eller nåt!?)

Jag har köpt mig ett extremt dåligt nagellack också. Helt oanvändbart men det var ju en fin färg i alla fall så jag kan ju använda det som prydnad. Eller nåt!

Imorgon ska jag till Lomma, det blir nog trevligt. Vi ska snickra, eller nåt!

Nej, nu ska jag leta fram acetonen!


"Eller nåt"



Måndag!

HÄLP, det är vinter och jag fryser så fruktansvärt mycket. Hemska årstid, försvinn!!! Det är ju inte precis så att jag får lust att ta fram kälken, rusa ut i snön och bygga en snögubbe. Eller ännu värre, få för mig att samla ihop ett par vänner och kasta snö på varandra, FRIVILLIGT.
Nä, nu är det dags att tillbe Ra och hans vänner för fy vad arg och frustrerad man blir av att frysa.
Jag ska stanna inne hela dagen och inte göra någonting.

sommar
Brunbrända ben och soliga stunder. Ja, nu har jag drabbats av en svår
längtan efter sommarens lyckliga stunder! Det är bara att hålla ut!


Ett otrevligt citat:
"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!" ,   pyttsan!

Hej då.

Söndag

Då var helgen över och här sitter jag med en kopp te och funderar över veckoslutets händelser. Det är inte så mycket att fundera över. Det har nämligen inte hänt någonting alls denna helgen, eller mjo. Vi var på restaurang i fredags förstås och det var gott med sushi såklart. Men bortsett från det så har jag och Martin tillbringat hela helgen framför teven i sängen.
Snuvigt värre!
Fast jag måste medge att även om en viss förkylning har bosatt sig i kroppen så har jag faktiskt haft det väldigt mysigt i helgen. Vi fick ju vårt efterlängtade O.C maraton nu i alla fall. 

Nästa helg, då hoppas jag däremot att förkylningen har flyttat ut ur kroppen och hittat något annat offer för då händer det grejer. Det Årliga Kompis Kalaset står på schemat. En ny garanterat supertrevlig tradition.
Det blir alla tiders.

Imorgon väntar den hårda vardagen och jag håller tummarna för att jag  inte är sämre. En viss sötnos har hostat mig i huvudet hela helgen så oddsen verkar ju faktiskt inte särskilt stora!! 
Hur som helst vill jag tacka dig för en myshelg! =)

Också ett litet citat som verkar lägligt just nu:
"Ett äpple om dagen är bra för magen"

God kväll.


Torsdag

Jag skulle vilja tacka för en mycket trevlig impulsfika idag. Trevliga diskussioner och skratt och för att inte glömma: en massa preliminärare! Tänk att en Venresa förvandlades till Middag-Bowling-Utgång. Jag ser fram emot detta!

Också var det ju det här med efter studenten. Kommer Liigan att stay together då eller inte. Efter ett särskilt uttalande från en viss person känns ju inte framtiden särskilt ljus. Haha, men jag hoppas att inställningen hos denna människa kommer att ändras när tiden är kommen. Det vore ju för sorgligt annars. Eller hur tjajjer!!?

Sen skulle jag också vilja bjuda er alla på trosparty, det nya företaget  "Underbara Undervara UF" säljer exklusiva trosor (från HM) med egna tryck. Supertuffa! Hör av er till VD Lina för mer info. =)
Moaha!

Snart ska det börja snickras i Lomma. Jajemen, ett helt hus ska infinna sig om bara några veckor. Det kommer bli kanon. Det blir nog kul också, om man bortser från all press och stress förstås.

Ett litet passande citat så här på torsdagseftermiddagen:
"Det är inte lätt"


Må väl!

Onsdag

En MÖRK dag utan värme.

En massa press börjar smyga sig på, press som inte är välkommen någonstans. Bara att ta sig i kragen och bruka allvar antar jag, men usch och tvi vad det kan vara svårt ibland. Det som skrämmer mig mest är nog de nationella proven. Det vilar liksom en läskig klang över hela ordet.
NATIONELLA PROV.
Usch, läskigt.

Ska snart iväg och träna och det blir nog jobbigt. Har bojkottat träning ett ganska bra tag nu och i musklerna råder inte precis någon styrka... eehm njää de består nog mest av, ingenting. Nåja det är trevligt att träffa en viss liten Frida i alla fall. Kanske blir kvällens träning som ett litet "wake-up-call" för kroppen och kanske kommer jag hem som en träningsnarkoman ikväll. Äääe, Hujedamej! Nu ska vi inte ta i för kung och fosterland.

Ett användbart citat så här mitt i veckan:
"Det blir nog bra med det"


adjö


Tisdag

Jaha, då har man följt strömmen,  gjort som alla andra tycks ha gjort och skaffat sig en blogg.

Helt så trevligt!!!!

För dem som är intresserade kan jag informera om att idag har jag inte gjort något kul alls. Eller jag träffade min Farfar en stund innan. Han är rolig. Men annars har jag bara varit hemma från skolan och tyckt synd om mig själv. Fast det brukar jag i och för sig göra i skolan också. Det blir liksom lätt så eftersom man inte finner så mycket att glädjas åt där.
Nej saker och ting längtar efter en förändring, en förändring som förhoppningsvis tar språng om exakt 143 dagar. =)

Och nu ett litet citat ägnat åt Carro-Kula och alla er andra förstås:
"Denna dagen ett liv" 


 adjöken

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0