Snökalas.

Jag är datorlös för tillfälligt, så det blir lite tråk och bildlöst idag men en och annan töntig upplysning ska jag väl kunna åstadkomma, trots allt. 

För den som inte noterat, så snöade det faktiskt i dagarna. (Va! Äääärligt?) Jovisst.
Ett litet kärt snötäcke lade sig minsann till rätta lite här och var.

När jag vandrade min lilla sträcka hem från busshållsplatsen i fredags så vräkte snön ner något rent förbannat och jag tänkte att jag var tvungen att ta mig hem så fort som möjligt för att inte bli för blöt. Barnet i mig vaknade till liv och tände en liten (liten!) glödlampa någonstans ovanför mitt huvud. Med staven i ena handen började jag låtsas åka skidor hem i snöovädret. Haha. Jag var så himlans nöjd med mig själv för det var liksom kul samtidigt som jag snabbt tog mig hem. 
Väl framme vid ytterdörren var jag, trots mitt tappra försök, antagligen lika blöt som jag skulle ha varit om jag promenixat som vilken normal människa som helst. När jag stod där, drabbades jag av ett litet uppvaknade som jag egentligen inte förstår att jag vågar dela med mig av här. Haha. Staven jag höll i handen. Den stav som gjort mig till åtlöje inför hela Ellenborgsvägen var ju faktiskt ett alldeles fungerande och vattenavvisande paraply. Emelie Andersson har alltså "åkt skidor" med sitt paraply för att komma hem snabbt och inte bli blöt!

Gratulerar.

Hoppas ni mår bra!

Micromat-kalas!

Hej vänner!

Nu har jag kommit ut i verkligheten igen. Varit sjuker ett par dar och suttit inne och ugglat. Är det bara jag som tycker att en dag lika gärna skulle kunna vara en vecka när man är sjuk? Tråk på det!


Dagens tips!
Värm inte micromat i microvågsugn. Det kan hända att den exploderar och att man får potatismos i hela micron. Den som är klok kan snabbt ställa sig följdfrågan "Men what! Micromat? Var fan ska man värma den om inte i micron?" DET mina vänner, klurar jag med på. DOCK, ser det rätt mysigt ut där inne i micron med mjuk och fluffig mos överallt! Tänk om man hade en killevippen-spik. Då skulle man kunna krympa sig till en tomte och åka skidor där inne i micron.
Vilket äventyr!



Såja, nu brukar vi allvar!
Hoppas ni har en fin dag små (hi!) vänner!


Tjing!

min fina vän.



Jag ville mest säga tack...
...för att Du finns i mitt liv! 
... för att Du känner mig.
...för att Du bryr dig om mig.
 
Tack älskade!


?

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

I am a dreamer and when I wake
You can't break my spirit - it's my dreams you take
And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me...

Umbrella-ella-ella-eeee....

Idag regnade det när jag begav mig i morse. Det kan tyckas vara lite obekvämt när man blir sådär äckligt blöt.
MEN, kära små vänner, det är alltid lika underbart när man hinner få mig sig de där extra sakerna innan man ska jäkta iväg till jobb. Idag var en sådan dag. Både paraflaxet OCH gummidojjorna hann följa med mig ut i regnet.  Gick där och log för mig själv och tänkte att: "Haha lilla regn, du kan spöa på mig hur mycket du vill för du kommer ändå inte åt mig! Hurra för mig. =)

En annan ointressant grej som hänt i dagarna är att jag tagit ordet "sova middag" till helt nya höjder. Jajemen! Eftersom jag numera jobbar ensammen, har jag lunchstängt och då gäller det att passa på att ta tillfället i akt. Har nu två dagar i rad möblerat lite med stolarna i fikarummet och byggt ihop min alldeles egna säng. På med dunjacka, medhavd filt och såklart mobilen på ringning så blir det en riktigt härlig tupplur så här efter maten! haha, hurraa för mig!

Nu ska jag bege mig åter till så ointressanta grejer så att jag inte talar om vad det är!
HA, det blev nästan lite spännande...erkänn!
Nä kanske inte, men plikten kallar!

Tjing!

ps. Nu är det snart helg. Bra va?! =)

3 år

Icke Picke Pö. Bodde på en Ö. Ön börja brinna, Icke börja springa... lalala.Icke Picke Pö låg död på sin Ö.
Hemska barnaramsor man satt och tralla till när man var ett litet kid.

På tal om kids så har jag jag kommit på att jag fortfarande är ett sådant. Det kommer jag nog fortsätta med ett tag till också.

En som får dras med dessa sidor hos mig och ändå fortfarande står ut med mig, är min käraste Martin. Tänk för att nu har vi  stått ut med varann i 3 långa fina år . =)

Det märkligaste är att det tydligen är svårare att stå ut med varann när man inte träffas så ofta. Är inte det knepigt?

Nåväl! Tänkte att det var värt att uppmärksammas! Hurra för oss! =)





Minsann...vi har ju varit med om del! =)

Update

Man är visst inte så bra på att uppdatera.

Här kommer lite försenade foton från när jag och Martin besökte Kolmården.





Igår var en skojig kväll. Först fancyfest hemma hos Annie med favorit-Martina! Man kan omöjligt ogilla den tjejen. Hon är en underbar människa. =)

Sen blev det inflyttningsfest hos käraste Jona och Cissi. De hade en tysk inneboende som delade ut lite insidertips till mig var man ska åka i Tyskland om man vill ha julstämning. haha riktigt bra. Det var skoj. Hamnade på något märkligt vis till sist på slagt där man träffade på än fler bekanta ansikten. Trevlans.

Haha, jag har kommit på att jag är riktigt självständig när det gäller fest. Det är nog en bra egenskap.  
Kvällen avslutade jag i en taxi hem med en glad pratstund med taxichaffisen! Nu ska jag ringa och be om ursäkt för lite fyllesamtal! =)

God jul!



RSS 2.0