Sol i sinne...



My every day!






I promise to smile!



Den här fenomenala skulpturen står utanför en byggnad vid universitetet och är den inte helt...underbar?!


Kom hem för en stund sedan efter att ha spelat Tv-spel med Martins friends, men efter att ha förlorat tre gånger började jag gäspa och gick hem. Nu har jag suttit här en stund och krängt i mig en hel halv brieost som
det var meningen att vi skulle mumsa på i helgen. oopsie! 

Ni tar väl hand om er kära vänner?
Glöm inte bort att le varje dag. Helst hela tiden.

Idag såg jag en hare från vårt fönster, då log jag.


Tack Mammi.
                                     
                                                                                           KRAM på er.


Vattenfärgskalas

Häromdagen hade jag inget att göra.
Jag rotade lite bland mina få leksaker jag har här uppe.
Hittade några vattenfärger.
Hmm... tänkte jag.
Sen fick jag syn på Martin som satt vid datorn.
Yes...tänkte jag.



Tänk som det kan bli!

FÖRESTEN! Kära vänner! Jag kommer hem nästa helg!! (på kvällen den 6:e)
Boka in mig! =)

Söndagsseg

Igår var det nollesittning för hela slanten och jag får numera kalla mig etta. Det var en ritktigt trevlig kväll med trerätters middag, massa sång och dricka. Och så blev vi nollor ettor genom att få ta på oss den kavaj som vi pyntat så fint tidigare under veckan. Senare blev det dans och jag slutade på en efterfest sittandes och lyssna på vinylskivor till tidigt i morse! Fantastiskt trevligt.

Men gud, vad trött och seg jag är idag! Martin hade också varit ute igår och vi vaknade klockan 2 och sen gjorde vi suuuuperfrukost med ägg och bacon och goda smörgåsar och massa mys. Därefter slumrade jag igen och har vaknat typ nyss. En riktig slappedag! 

Ikväll måste jag nog däremot ta tag i studierna. Got to do what you've got to do! 

Blir nog pannkakor till middag idag=gott.


 

Neandertalare vs. Homosapiens vs. Martin Ericsson Stamer

Idag pratades det om grottmålningar på föreläsningen och jag blev alldeles ivrig inombords. Det var så otroligt intressant. Visste ni till exempel att man inte har hittat någonting i form av bilder eller liknande efter neandertalarna. Det är bara från oss homosapiens som man har hittat bilder i form av t.ex. grottmålningar etc.

De människorna som har funnits sedan dess,för nästan 100 000 år sedan var preciiiis likadana som oss och hade exakt samma intellektuell. Dock är ju vi förhoppningsvis lite mer välpolerade, men det är ju sjukt intressant att de faktiskt var precis likadana som oss och kunde rita och måla på väggarna sådär käckt. ;)

Ibland kan man undra om Martin kanske ändå än en liten neandertalare som lyckats leva kvar bland oss andra digitaliserade nutida människor!

Dam di dum...  dum di dam..!

Tårtbakartävling

Hej vänner!

Jag känner mig så långt ifrån er!

Imorgon har jag min första föreläsning..spännande! Kvällen kommer bjuda på ost och vin-sittning. Det känns kul.  Är verkligen överraskad över att det är så här mycket stoj och stim för oss som bara läser kurser. =)

Ikväll har jag t.ex. varit på tårtbakartävling med temat skräckinjagande.

humm...känns konstigt att sitta och skriva vad man har för sig när man inte kan nämna er i sammanhanget, men jag har ju lovat att hålla er uppdaterade så därför blir det lite så här tråkigt upplägg.

Idag har jag lagat egen potatismos för första gången. Kanongott och vuxenpoäng. visst? =)

MÅSTE bara säga en sak! Jag har hittat ett fantastiskt område här i närheten. Gamla Linköping heter det och jag ska säga er att jag fick minsann en tår i ögat när jag besökte detta område. Det kändes som om jag var i en Astrid Lindgren-film. Ni vet... små gamla söta hus, kullerstensgator och gamla skyltar på husen med ord som "polis", "affär", "skola" och liknande. SÅ underbart. Dit ska jag fler gångar och strosa omkring OCH jag lovar att bättre bilder därifrån än den här kommer att läggas upp såsmåningom. Men kan ni inte nästan ändå få lite samma feeling som jag pratar om när ni kikar på detta foto nedan... AH! kärlek vid första ögonkastet!



                                                                                                                                                       god natt!


Skoldags

Sådär, då har man avklarat första dagen i skolan. Blandade känslor. Blev dock överraskad över att det kommer vara rätt mycket aktiviteter/nollning i veckan. Trodde inte det rörde mig som bara är en liten kursare, men jomen, en liten nolla är vad jag blir kallad.=) Spännande! håller på att leta litteratur och hejsan hoppsan vad kurslitteratur INTE går hand i hand med studentekonomin! Nåväl! Ser ut att bli en del fest framöver iaf. Skoj skoj! 




Av alla dagar att behöva få en liten KOMPIS i pannan på...var jag såklart tvungen att få det just denna dag!



HA! LOHOOSER!


                                                                                                                            Tjing!


Operation IKEA-påse






Brist på fritid har jag inte haft den här veckan!

Tjoho!

Promenix






Det blev en lång promenad häromdagen för att (bokstavligt talat) bryta isen. moähe

Förövrigt har jag det bra här uppe. Umgås en del med mig själv (hä) men också en del med Martins grabbkompisar med mycket tv-spel, öl och massa killsnack. Idag hyrde vi skolbilen och har bland annat varit på Ikea och shoppat lite!

Jag har dessutom tittat på saltkråkan idag. Det är kul. Farbror Melker trillade i sjön. fniss =)

Nu är jag ensam igen och Martin har tvingat mig att kolla ikapp honom på gossip girl, så det tänkte jag pyssla med under kvällen. Haha, jag undrar om jag är den första som blir tvingad av sin POJKVÄN att se gossip girl och inte tvärtom, av sin flickvän? Alla killar tittar på gossip girl här uppe och är sjuukt insatta! Har jag missat något?

Jag saknar er, kom o hälsa på! OCH, om någon vill donera en TV åt oss så går det jättebra för min del! Jag vill se på tv! tänk liksom bara att få se lite reklam eller liknande! Ah! (haha gud, jag har bara varit borta en vecka eller hur?)

Go afton go afton! =)


Colonia

Här bor vi! Våning fyra, näst längst till höger i det gröna huset! 



Tjing!


Linköping

Hejsan kära vänner!

Hade mysig utflykt i pildammsparken med Lina och Carro i torsdags. Invigde min fina termos i kylan också fick jag en fin present och allt. =)  En handdammsugare närmare bestämt (vi har ju ingen dammsugare här uppe haha) så nu är det bara för Martin att lägga sig på alla fyra och dammsuga golvet. =D Skämt och sido...man får väl införskaffa en riktig dammsugare också, men nu är vi iaf en bit på vägen så tack tack käraste töser!  =)
UTFLYKT!! <3

Fick kramat Frida en snabbis i torsdagskväll också, vilket jag uppskattade såå mycket, men saknar you ändå! Sen var det nog ödet som gjorde att jag träffade Elin på KB i lördags! Himlans behövligt! Den gullegrisen är ju i Mexico nu, gah! Hoppas du har det bra! Vänner små vänner små! Vi är nog inte så små längre? 

Då har man varit här i Linköping nu i snart två dagar. Har fått spendera min tid ganska mycket på egen hand då Martin har pluggat satan och just nu i denna sekund sitter han och skriver sin tenta. Har iaf bonat in mig ordentligt här nu. Fick plats med alla kläder, köksprylar och pysselgrejer galant. Haha har till och med en egen liten låda här med Emelies pyssel. =)


Jag har varit superdruktig idag och varit ute och sprungit och invigt ännu en julklapp...närmare bestämt den här.



Yoggi-Yoggi-Yogamatta! Kalasnyttigt!

Men nu till lägenhetsvisning. =)
Har ju lovat lite bilder så har tagit lite foton i lägenheten (hmm på rummet) idag. =)

Välkommen in!

Här må bara vara ett fönster men jag älskar våran utsikt. Till vänster när man tittar ut ligger dessutom ett litet koloniområde som gör det hela mysigare. Till höger när man kikar ut ligger universitetet, nära och bra. Jag är SÅ tacksam att jag slipper titta in i en husvägg när jag vaknar. =)

 


Då går vi varvet...




Superfint och fräscht badrum. Min käraste ljusgula matta fick jag med mig hit! =) 
  


Här slåss vi om plats, men det gick in förvånansvärt mycket må jag säga!
 



Det var det hela! =)
Nu ska jag laga middag, sen får vi se vad som händer ikväll när Martin kommer!

Hoppas ni har det bra!
                                                                                                              Kärlek!




Julen varar än till påska...

...eller eh... naaae!

Julen kom och julen gick...idag närmare bestämt. Fast det är klart. Julen gick ju inte ut av sig själv och framförallt inte julgranen. Med knep och knåp och ett stort knippe tålamod har jag nu äntligen besegrat min tidigare så bedårande julgran (numera  barrfri, grenlös och styckad). Jag visade ingen som helst BARRmhärtighet (ha!) skulle man kunna säga. DOCK, ömmar och gnäller mina små fossingar ganska mycket nu, då de har fått utstå en hel del stick om jag ska uttrycka det kort. Se bildbevis längre ner så förstår ni kanske hur mina fotsulor ser ut... =)

Det har minsann gått en lång tid sedan man var på besök här. Det har varit jul som sagt och det är ju alltid mys. Jag fick bland annat en helt underbar termos i julklapp som jag snart ska inviga med söta vänner på utflykt tänkte jag. Utflykt. Ah! Vilket underbart ord det är. Utflykt utflykt utflykt! =)




Är den inte för kär?



Sen var det nyår med...nyår visade sig bli en riktigt trevlig kväll med god mat, gott sällskap och en riktigt lyckad utekväll på KB. Tolvslaget blev något alldeles speciellt då vi spenderade denna tidpunkt på möllevångstorget. Bomber och granater!

Visst ja...jag har ju gått och blivit arbetslös också... haha! Spännande! Far iväg till Linköping på fredag för o plugga konstvetenskapschen en termin och passa Martin i vår. Här händer det grejer! Är det någon som är sugen på en avstickare till varmare breddgrader om jag får spader i den lilla 27-kvadrataren som vi så snällt ska dela? Hör av er!

Alla har varit helt duktiga och sammanfattat år 2008 överallt, men det får jag ta mig tid till en annan dag.
Vi syns i Linköping!


Granbarr granbarr granbarr...ahaaa
Moven moven moven...ahaa!


 



Det finns en förklaring till att min gran såg ut så här.
Jag slutade vattna honom någonstans omkring mitten av december.
I samma veva som jag införskaffade honom, vill säga. Haha!
 Men lönt o vattna sin gran när det är hål i julgransfoten...seriöst...! =)



Oajajajaj buff Oajajajaj buff... natt natt!


 


RSS 2.0