tro HOPP och kärlek





Dagens må-bra: Midsommar


Done


NU är jag KLAR med Konstvetenskap 1!

hurra!

Kommer hem till Malmö ikväll och då är det sommar, vänskap och glädje som gäller!

hurra!

see you!


älska älska älska!

En dag kvar

Och jag är snaaaart klar med arbetena. Måste bara ordna nåån sidor till! 

Imorgon kommer jag hem till Malmö igen! Håller på att packa nu och det känns sjukt konstigt att packa ner alla grejer som man så kärt har släpat upp under hela våren. Detta har ju ändå blivit och varit mitt lilla hem. Mattor, sängkläder, köksprylar, fruktskålar...you name it. Tur vi har Martins stooora bil. 

Här kommer lite bilder från när jag och Martin körde hit i Lördags och stannade på vägen i Jönköping och lekte turister vid några sevärdigheter.




Dagens må-bra: Vättern är minsann ett trevligt place

ps. vår toalettdörr har TRILLAT av. Vill man göra sina behov med stängd dörr får man lyfta upp dörren och sätta in den i gattet och på så vis stänga den. hurra!


det är faktiskt lag på att ha hjälm.

Jag är en tönt. Det vet jag om. Men hur i helskotta jag lyckades med det här, det vet jag inte! haha.

Igår fick jag syn på Martins skidhjälm som låg i soffan (han håller på o packa vad som ska med hem till Malmö). WOW tänkte jag. Den MÅSTE jag bara prova, tänkte jag och snart hade jag fått på mig den på huvudet. Rätt skön var den och genast började jag fantisera om att jag for fram i skidbacken. Det tåls att säga att jag aldrig stått på ett par skidor.

Hur som helst, på något sätt så glömde jag att ta av mig hjälmen och jag lade mig i soffan och läste lite i min bok. Efter ett tag så råkade jag visst somna lite där med min skidhjälm och Martin fick sig ett gott skratt och var snabbt framme med kameran när han fick syn på mig.

Hahaha! Jag drömde bergis om Alperna!



Tjingeling!

Born to run!

Då har man avverkat en vecka hemma i Malmö med massa trevliga studenter och dylikt. Har varit sjukt lat här, men så är det ibland.

I lördags åkte vi tillbaka till Linköping och igår tog jag och Martin bilen till Stockholm för att se BRUCE! Behöver jag säga att han var sinnessjukt bra och en helt underbar entertainer? Synd dock att pubilken kan vara lite tråkig ibland. Men GUD vad bra han är! Man kan inte bli annat än glad när man ser honom!




MEN så var man tillbaka för att bita i de sista sura äpplena. Två uppsatser ska skrivas och lämnas in! SEN är det tillbaka till Malmö som gäller och sommar för hela slanten!

ps. det är krig i vår korridor!

soon

JA, jag är medveten om att jag är sjukt seg!
puss!


RSS 2.0