Livsgädje

Hej mina vänner.

Min depptid verkar vara på väg mot ett ljus. =) Jag har nämligen gått och fått tillbaka min livsglädje, den är i alla fall på G. Mycket tack vare min söte Martin, massor tack vare att jag har fått ett hopp om jobb framöver, rejält tack vare mina söta små vänner. Ja, äntligen känner jag mig som en trivsam medborgare som ser fram emot mina dagar.

                                                                                                    jag begär inte mer

 
 
 

jag känner att vi är på samma nivå . jag känner att jag gillar er

=)

Finurligt.

Idag är jag faktiskt på ganska gott humör. Det är trevligt.

Tackar för trevligt sällskap med Kula och Lina idag. Alltid lika mysigt. Positivt att vi antagligen kommer ses en del nu i höst. Jag har ju i alla fall er haha ;)

Nu är jag hemma hos Martin. Han är en nörd som ligger och läser skönlitterärt i sin säng när JAG är HÄR. Försöker han säga något eller är det bara mobbing? Ska gå och ta reda på det.



image28

lol


tjing

Äventyrare

Vänner, ni med jobb, våga inte klaga. Gud, kunde aldrig ana att så här mycket ledighet skulle få en på dåligt humör. Trodde aldrig att jag skulle önska att jag hade mindre fritid. Ännu ett tecken på att människan aldrig kan vara nöjd.
Varmt väder: "Åååh vad svettig jag är!"
Kallt väder: "Jag fryser ihjäl"
Vad tusan, det är ju inte klokt. Nej, sannerligen inte.

Hm, då lämnar Frida Sverige ikväll. Läskigt. Jag kom på att jag börjar sakna en annan liten filur ganska så jättemycket. Larre.  Hon är förvisso inte i utlandet, men ett 8-9 tiotal mil upp i vårt rara lilla land är en bra bit det med. Ja, attans vad alla flyger och far på äventyr hit och äventyr dit. Vad finurligt det skulle vara om jag också kunde lista ut något som jag skulle ta mig an. Det är bara en tidsfråga innan jag blir pensionär och sitter här och funderar med löständerna i mun och käppen i högsta hugg: " Ja kära nån, vad blev det av livet egentligen". Sen trillar jag av gungstolen och kommer till Nangijala utan att ens kommit utanför Europa eller blivit fast anställd.

Haha satan, jag börjar nästan undra om jag är deprimerad.


                                                                
Saknar dig galning                           Hej då gulle, njut av ditt äventyr.                                      Liigan


Hoppzän!

Tänkte att det var på tiden att återförenas med min blogg. Det är förvånansvärt länge som jag har hållit tassarna borta från tangentbordet, men jag antar att jag inte har haft så mycket att dela med mig av. Förut, innan studenten använde jag ju mest min kära lilla blogg som en slags klagomur och avlastning. Jag är verkligen oerhört tacksam att den tiden är över, men jag måste erkänna att jag längtar till att den period jag har hamnat i nu också ska få ett slut. Jag behöver en början på något nytt.

Nej nu ska vi inte vara sånna!

Det finns en sak att nämna. Frida, Fritsch, Fräda, kalla henne vad ni vill, ska ge sig ut på äventyr för er som har undgått Evas blogg. Det är ganska märkligt att någon nära lämnar sådär för ett tag och jag kommer sakna henne alldeles för mycket.

Frida, min lilla Lussebulle. Jag älskar dig.


                                                                          
- Vad vore våra minnen utan midsommar -

RSS 2.0